Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Koho volit?

Radit koho volit nikomu nechci, jen nechť si všichni prostudují volební programy alternativních stran. Je jich asi 20 a všechny je mají na svém webu. Dá to nějaký čas práci, seřaďte si třeba 10 nejdůležitějších bodů a pak si značte v tabulce, která strana je má ve svém programu. A třeba si to bodujte. Dělal jsem to rovněž s tím, že např. vystoupení z EU 1,0 bod, referendum o vystoupení 0,5 bodu, zachování Benešových dekretů 1,0 bod, zestátnění přírodního bohatství, surovinových zdrojů a podniků v klíčových odvětvích 1,0 bod atd. Až budete hotovi, užasnete, jak odlišná je realita od toho, co někteří o těch či oněch hlásají. A jak lidé často "věří" aniž vědí. Pracujte samostatně, vzájemně neopisujte, neposlouchejte nápovědu atd. Jako ve škole.

  • koho-volit

Proč chcete volit Okamuru? 

Těch problémů a témat je daleko více. Tak např. jedním z nich je naše zatažení do války s Ruskem. Jak chcete volit Okamuru, když o tom nemá ani ponětí? Dalším je nebezpečí zrušení Benešových dekretů a naše pohlcení Německem. Proč chcete volit Okamuru, když to vůbec nereflektuje? Ekonomický model, který jsme přijali počátkem 90. let v rámci washingtonského konsensu, se hroutí. Je neudržitelný. Proč chcete volit Okamuru, když ho to nezajímá? Je od nás ročně vyváděna zhruba 1/3 státního rozpočtu. Proč chcete volit Okamuru, který někde sice něco pochytil a zjistil, že by bylo dobré "to taky kritizovat", avšak to, co vydává za řešení, je nesmyslné?

Najděte si jeho rozhovor na Svobodném vysílači, jak by řešil problém ČNB. Stojí to opravdu za to! Opravdu ho chce někdo volit? Předvedl tam, že absolutně neví, která bije. Má ale kouzelný lektvar, tedy přímou demokracii. Tím když všechny natře, tak je po problému. Neuvěřitelné. Měl by se stát novým ministrem financí. Kalouskovi by tak doplnil sebedůvěru, že nakonec tak špatným ministrem nebyl! Nastupuje průmyslová revoluce 4.0., která se vyznačuje robotizací. Hodně lidí bude nutně přeřazeno z "výrobní sféry" (tak jak ji dnes chápeme, do sféry "nevýdělečných služeb" v našem dnešním chápání - např. výchova dětí doma. Za plat).

Hovoří se o garantovaném příjmu pro všechny, tedy i ty nezaměstnané. Jinak nebude odbyt na vyráběné produkty a mnoho lidí nebude mít zdroj obživy. Kdo tyto služby či garantovaný příjem bude vyplácet a z čeno? Vlastníci továren jistě ne. Stát, na ten půjdou sice všichni, ale též ne. Za současného stavu, kdy se zbavil zdrojů, které mohou potřebné prostředky vyprodukovat (tedy továren a dalších zdrojů příjmů), ani nemůže. Takže vlastníci továren (cizí i naši) si pořídí automaty do výroby, své zaměstnance ve velké míře propustí a ušetří na mzdách a odvodech za pracovníky.

Zisky se budou stále více privatizovat, související náklady naopak znárodňovat. Státe starej se. Z čeho? A Okamura opět mlčí. Netuší evidentně, že tato záležitost se k nám blíží každým dnes a my nejsme připraveni. Tento problém mu patrně ještě nikdo "nehlásil". Nebo ho nezajímá. Ještě jsme o tom dokonce nezačali ani veřejně hovořit. Má-li někdo skutečně vážný zájem něco v tomto státě změnit, musí ho nejprve vyvést z prostředí korupce, protekce a záměrů na zničení evropských států vč. ČR. To bylo výrazně posíleno vstupem do EU, zavedením systému dotací atd. Musíme tedy nejprve vytvořit si k potřebným změnám v našem státě i nutné předpoklady.

Tedy vytrhnout ho z prostředí, které nás do tohoto stavu do značné míry přivedlo. (EU, NATO a další globalistické organizace, příp. organizace stále ještě ovlivňované americkými neocons). Bez vytvoření těchto předpokladů to nepůjde.(Nedovolí nám to z Bruselu či odjinud). A místo toho budeme měsíce a roky rokovat o podmínkách referend. Když chce někdo provádět skutečné změny a ne předvádět jakousi stínohru, musí se k celé věci postavit jinak. Za současného stavu jde SPD o jediné. Získat dost hlasů ke vstupu do koalice s vítězem těchto voleb. Proto ten chabý, až nesmyslný program nevadí.

Volte tedy SPD a nenaříkejte si po volbách, že jste opět naletěli. Pokolikáté to mimochdem už bude? A stále nepoučitelní? A tady nejde vůbec o žabomyší války, jak nesprávně autor článku uvádí. Tady jde naopak o další směrování tohoto státu. Dostali jsme se totiž na historickou křižovatku a musíme se rozhodnout. Správně rozhodnout. A další 4 roky na to již mít nebudeme. A to by měli čtenáři pochopit.

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#7 yvonek@seznam.cz 2017-10-07 13:28
Vplím SPD
Citovat
#6 psynek85@gmail.com 2017-06-24 18:15
PS: Základní lidská potřeba je bezpečí. Pan Jaroslav TICHÝ zajisté bude souhlasit, že na tom něco bude. Tak by to chtělo vyhodnotit, která strana svým hlaseováním k tomu nejvíce přispívá. Byl by to zajímavější článek a podstatně lepší kritérium koho volit. (jak parlament ČR tak i EU)
Citovat
#5 psynek85@gmail.com 2017-06-24 18:13
Jenom bych chtěl upravit jednu nepřesnost, dost možná není pro někoho zásadní, ověem pro mě ano. Co je volební program? Lži. Ještě jsem nezažil, za 12 let co sleduji politiku, že by ho někdo splnil. Volit tedy podle volebního programu mi příjde jako naprostá trotlovina. Předem bych se podíval jak hlasují jednotliví poslanci jednotlivých stran, jak doma tak v EP. Z toho bych dělal závěr. Mimochodem v článku mi chybí i kritika pana Babiše, vzhledem k počtu jeho lidí ve vládě tak i v EP, i hodncení jeho strany. Kritizovat pana Okamuru mi přišlo celkem jednostranné a hloupé. Ovšem jestli chce někdo vyzdvihovat politika, co veřejně prohlásil, že je třeba něco udělat s vízama pro ukrajince, aby tu byla levná pracovní síla ( ano byl to pán Babiš), tak nevím, kam si dotyčný autor myslí, že se s tímhle přístupem dostaneme.....
Citovat
#4 jelvl@seznam.cz 2017-06-23 20:12
Tento článek mohl napsat jenom VLASTIZRÁDCE !!!!! Asi se za svůj život moc manuelně nenadělal !!§ H N U S !!!
Citovat
#3 daliborkonrad@seznam.cz 2017-06-23 19:34
Miroslav Petr · Brno
a ted tu o smolíčkovi.... Tu o Smolíčkovi nám tady každý den předvádíš sám ty idiote. Jako idiot jsi dobrý ale jako reklamní agent SPD stojíš za hovno. Ale zato tě tvoje blbost nadnáší. Jen dávej pozor, abys nespadl do hnoje který sám produkuješ. Všude tě vyhodili a tak jsi si našel zábavu na tomto webu a tady masturbuješ idiote. Najdi si nějakou babu i když by asi každá od tebe utekla. Určitě už trpíš erektilní disfunkcí a tak si to vynahrazuješ tady.
Stařecká demence navíc a klimakterium ti stejně nedovolí sex s nějakou babou. Zkus se vrátit na léčení do Psychiatrické nemocnice Brno, Húskova 2, Černovice. Máš tam přece rezervované místo.
A co je tohle: "Zdravou kritiku Okamr každý přijímá." To bude asi tvoje duševní úchylka.
Citovat
#2 damirr@volny.cz 2017-06-23 15:16
Tento článek je velmi dobrý a k němu netřeba komentáře.
Horší je ovšem kritika idiota v provedení Miroslava Petra. A tak tenhle idiot nedokáže ani 4 věty vložit do jednoho komentáře. Tak to je důkaz o primitivním uvažování M. Petra. A těch gramatických chyb, zřejmě zvláštní škola neměla úspěch. A tady je "duševní tvorba" skutečného idiota:
Miroslav Petr · Brno
volný,máte KOKRÉTNÍ ROZUMNÝ argument k tomuto článku,nebo jste takvý idot,že se jen sexuálně uspokujete.mám z vás jen srandu,díky milionkrát
Miroslav Petr · Brno
Volný je JEDINÝ,kdo tdy nemá ani vlastní názor.Existuje vzornější důkaz,kdo je tady idiot?
Miroslav Petr · Brno
Volný,vaše jediné správné názory dokazují,kdo z nás dvou je idiot....
Miroslav Petr · Brno
Každý diskutují souhlasí či nesouhlasí,jen soudruh volný....existu je lepší důkaz,kdo je tu idiot?
Citovat
#1 damirr@volny.cz 2017-06-23 11:01
Už je tady 5 komentářů od Miroslava Petra, ovšem jako správný idiot má "jediné správné názory". A tak všude slyší jen jediné jméno a brzy asi uslyší i trávu růst.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře