Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Rozhovor Ondřeje Kundry s Alexandrem Usovským

Rozhovor Ondřeje Kundry s Alexandrem Usovským, tolik skloňovaným českými, ale také zahraničními médii jako konspirátor a agent Kremlu financující opozici v bývalém "východním boku".

  • rozhovor-ondreje-kundry-s-alexandrem-usovskym
  • rozhovor-ondreje-kundry-s-alexandrem-usovskym
První otázka: mluvil jsem s panem Kašukou. Zajímalo by mne, jak jste ho našel. Přes fotky, které dával na svoji sociální siť?
Četl jsem jeho články v českých médiích. Pak jsem si ho našel na Facebooku. Nabídl jsem mu pomoc.
 
Druhá otázka: byl jste spokojený se spoluprací s ním? Měl jste na něj nějaké požadavky, co má dělat?
Ladislav je skvělý spisovatel a čestný muž. Nabídl jsem mu pomoc při provádění protiválečné akce, souhlasil. Pomohl jsem mu, aby mohl koupit kameru a zaplatit za výrobu vlajek a transparentů. Žádný problém, jsme neměli, a doufám, že mít ani nebudeme.
 
Třetí otázka: a podporujete ho finančne dál?
Myslim, že on to ale pro peníze nedělá. Poslal jsem mu trochu peněz na videokameru a na výrobu vlajek. Měl jsem s ním potíže ho přesvědčit, aby si vůbec nějaké peníze vzal!
 

Nerozumím poslední větě vaší odpovědi. Že si peníze nechtěl vzít?
Nechtěl. Snažil jsem se ho přesvědčit, po dlouhou dobu. Téměř jsem ho nepřesvědčil. Nakonec si ode mne vzal pouze na vlajky a na kameru. Nicméně, to vše je v naší korespondenci, která byla zveřejněna ukrajinskými klauny. Ano, četl jsem jí s překladatelem. Čeština není mým rodným jazykem.

 
 
Čtvrtá otázka: Mohu se zeptat, kolik lidí jste v Česku podobně jako pana Kašuku finančně podpořil?
Vůbec nikoho. Nechtěl jsem nikoho financovat. Jsem spisovatel. Chci pomoci těm, kteří chtějí ukončit válku na Ukrajině, kteří jsou proti zabíjení dětí.
 
Zde jsem představil svou knihu na Slovensku: http://www.partizanske.sk/?id_menu=0&;module_action__95386__id_ci=21334#m_95386
 
To jsou mé knihy: https://www.ozon.ru/person/2700289/?group=div_book
 
Teď nevím, zda rozumím. Německá televize uvedla, že jste podporoval i další lidi v Česku, dalši komunisty i lidi vpravo politického spektra. Že jste nepodporoval jen pana Kašuku, ale vic lidí.
Zeptejte se tedy v německé televizi. Oni asi lépe než já vědí, koho jsem podporoval v České republice. Ukrajinští klauni našli jen mou korespondenci s Ladislavem, víc nic.
Němci velmi touží, aby Ukrajina zůstala nadále ve sporu s Ruskem a všichni, kteří jsou proti této válce, jsou jejich nepřáteli. To je normální. Nenormální je, že vy, Češi, Slované, jste také pro pokračování války. Koneckonců, oni zabíjí děti!
 
V Polsku jste byl v kontaktu s více lidmi, jste úspešný a ambiciózni muž, přece byste v Česku neoslovil jen jednoho človeka. Neptám se Vás na jména, ty mi asi říct nemůžete, zajímá mě jen počet. Jestli jste v Česku mluvil s jednotlivci, nebo deseti, dvaceti lidmi? Teď uz to přece můžete říct.
Neexistuje žádná „česká Legie“ Alexandra Usovského. Znám se s mnoha Čechy, byl jsem v České republice mnohokrát. Ale já nejsem politik, jsem spisovatel. Nejsem zapojen do náboru ruských příznivců - píšu knihy.
A pokud jde o Polsko... Banderovci a Volyňský masakr jsou stále velmi bolavou věcí.
 
Chápu, jste intektuál, možná ideolog. Na druhé straně, podpořil jste přece pana Kašuku. Nedává logiku, že když jste podpořil jednoho, podpořil jste jich možná víc?
Vy mne žádáte o otevření „české fronty“ proti Banderovcům? Budu přemýšlet o vaší nabídce. Budeme otvírat českou pobočku „antibanderovského mezinárodního výboru“. Díky za nápad!
 
Kvůli tomu teď jedete do Česka? Nebo proč sem vlastně jedete?
Protože teď píšu knihu o povstání Nalivaiko v roce 1595. Jsem si jist, že Severin Nalivaiko byl syn Dmitrij Sangushka a Alžběty Ostrogské. Je třeba najít dokumenty soudu Martina Zborowského.
Martin Zborowski byl zabit Dmitrijem Sangushkem v Jaroměři. Zde je přehled o mé chystané knize http://usovski.livejournal.com/384542.html
 
Jak se vlastně díváte na válku na Ukrajině, EU, NATO nebo českou vládu?
Ti všichni - USA, NATO, EU - potřebují tuto válku.
Proto bude trvat dlouho a neskončí rychle.
 
 
+ BONUS -------------
 

Z uniklé pošty: Jak si ruská propaganda platila českého zkrachovalce adorujícího Stalina

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#1 erika271@seznam.cz 2017-06-08 08:30
Kto je za mier a spoluprácu, je nepriateľom EÚ a NATO?
Nie je to podivné?
Zakážme spisovateľom, aby prichádzali, ak sú ľuďmi mieru. Sú proti ziskom bankárskych domov a ziskom zbrojárskych koncernov, sú teda proti pokroku...čo ich stavia proti "civilizovanej" ! Európe...
Vojnové zisky, ktoré nehľadia na ľudské utrpenie a straty života, domova, rodiny...krvavé doláre vojnových štváčov mnohých vtiahli do svojej siete. Nehľadiac na morálku, na svedomie a ľudskosť.
Kam sme sa to dostali? Na cestu, ktorá vedie do nikam. Ničota, v ktorej sa už dnes potápame hrozí, že nás napokon celkom pohltí.
Prestávame totiž byť ľuďmi, a stávame sa prízrakmi.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře