Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Vincent Pribula- Politické echo 12/2017

Trestní oznámení na Sobotku, Bělobrádka, Hermana, Fialu, Gazdíka, Kalouska a všechny zkorumpované politiky?

Najde se odvaha a podá trestní oznámení na Sobotku, Bělobrádka, Hermana, Fialu, Gazdíka, Kalouska? Za zločinné společní ve prospěch cizí moci? Za tolerování a napomáhání korupce a krytí mega rozkrádání státního majetku! Za podporu útočných válek vedené NATO a zločiny proti míru včetně vlastizrady!

  • vincent-pribula-politicke-echo-12-2017

Poté budeme neustále vykřikovat, že s trestně stíhanými lidmi se nejedná! Jak dopadne trestní oznámení u policie je jasné. Každodenní propaganda nedá pokoj a nechce se vzdát debilizačních nástrojů. Kdo postaví vládu, když budou všichni trestně stíhání? Kolik budou stát nejlepší právníci? Bude stačit miliarda? Spravedlnost se vždy jistí penězi! Všichni jen slovně útočí, veřejně sdělují, kdo krade a lže a tím celé divadlo končí. Tisíc zlodějen přebíjí politický hon na Babiše. Je správný čas na generální občanské nepokoje? Nebo cizí panstvo opět Čechy prodá i s územím? Jaký bude souboj 10 milionů občanů, proti hrstce parazitů?

Za vše může Babiš, Okamura, Komunisti a voliči kteří podlehli agentům Moskvy.

Putin má své agenty všude a ovlivnit volby v Česku je maličkost proti USA. Demokratický blok, který převážně tvoří zanikající strany, prolezlé letitou korupcí a o stejných lidech, nějak nemají paměť. Co dělali v nedávné době plné zločinných spolčení, bezbřehé korupce a výprodejem vlastních zdrojů? Byli tam před 28 lety a jsou tu dnes! Úspěšně škodí dál a drze požadují funkce a peníze. Z národních výborů do těch parlamentních, je pro mnohé strategický přesun v čase, za lepší životní etapou.

Nacvičené gesta politických lídrů v rolích pozérů.

Den co den se ohání bojem za svobodu, bojem za demokracii a nedají s tím pokoj od rána do večera. Už to vypadalo, že s tím přestanou, ale opak je pravdou. Opět je tu ještě větší ohrožení Ruskem než včera a vlastně je tak velké, že by bylo na místě vyhlásit Moskvě válku? Města Evropy jsou často v plamenech. Zažívají přebírání části území a před zhroucením je dělí jen čas. U nás zatím klid před bouří, protože se daří migranty vozit nějak podivně a tajně. Prostě kolaborace ve prospěch cizí moci má u nás tradici. Z kriminálních uskupení se přemístila na politické špičky EU a sebou stáhla i společenskou smetánku. Všechny najdete u zdroje a tam, kde jsou miliardy, které je možno snadno ukrást pro sebe a kde je dostatek, pro korumpování politických lídrů členských států EU.

V nenávisti a ostouzení Ruska včetně prezidenta Putina vedou jednoznačně Česká média.

Tolik urážek, ponižování, zesměšňování a projevů nenávisti ke všemu Ruskému se neslo i celou návštěvu prezidenta Zemana. Celá delegace včetně papalášů silových korporací byla upozaděna a nikdo z mediálních prestitutů ani nepípl a nedovolil si skutečnou vládu byznysu kritizovat. S prezidentem odletěli do Ruska i velcí šéfové a vlastníci všeho, co lze v Čechách vlastnit, včetně akcií médií, deníků a hlavně s vlivem na Čt. Překážet vrchnosti při jednání o miliardách, znamená rychlý konec po jednom telefonu i z letícího letadla. Je v tom zavrtané nějaké velké Šídlo, nebo Sezname otevři se. Mladí a chytří kluci a holky ze světa internetových medií moc dobře vědí, kdy se mává a kdy hrozí!

Politické předvolební divadlo se přeneslo z Čech do Ruska. Zemanovy protikandidáti si užívali demokratické kanonády na účet hlavy státu.

Co kandidát, to válečník na frontě v Rusku, za demokracii a svobodu. Jednomu se do Ruska nechce a druhý tam pojede vyhlásit válku a další sankce. Další je pomýlený a šanci se vydrápat na podium a promluvit k davům nedostal. Možná se dočkáme dojemné politické písně pro masy. Prostě umělci trpí za lid rádi a pak to v tvorbě uplatní. Tím jejich politické poslaní zpravidla končí a začínají počítat, kdo jim za propagandu zaplatí. V historii komedianti moc dobře věděli, na kterém hradě je více zdrojů, a tam putovali. Kandidáti bez šancí se vymluví na Putina a ruské špiony, kteří jsou obzvlášť rafinovaní a dokonce umí i česky. Celé letošní volby byly jen o tom, kdo více zaharaší Ruskou kartou a agenty z Ruska. Ta samá propaganda se přelévá do prezidentské volby i s miliony na kampaně. Co to znamená a jak se na to dívat. Patrně demokraticky vyhrají peníze a je jisté, že všichni ostatní prohrají. Co je zvrácenější víc, je otázka pro celou společnost?

Strach, neznalost a výzvy celebrit.

S tím se stále méně u lidí boduje. Morálně zvrácené celebrity už nejsou ti národní umělci, kteří burcovali proti socialismu. Ruskou kartou hrají končící lidé jedné zlodějské etapy, jako jejich politických partají. Něco se s epochálním podvodem a připravovaným otroctvím musí stát a odpor bude na místě. Opět se nám úspěšně politici přeskupí, až přijde správný čas. Ještě se ovšem pokusí, ve jménu svobody a demokracie ji lidem ukrást, tedy to málo fragmentů, které z ní zbyly.

Cesta Zemana do Moskvy má zcela zásadní geopolitický význam vojenské strategie. Všichni tuší, že vzájemné vraždění Čechů a Rusů jen tak lehce nebude. Češi Putinovi válku nevyhlásí i přes ostudnou provokaci na hranicích Ruska. Stejně by téměř všichni utekli k nepříteli na teplý čaj ze samovaru. Rusko rozhodně není hrozba! Největší ohrožení jsou naši vlastní politici podporující islamizaci a mocensky posedlí psychopati v EU a celé politické vedení NATO.

Naturel a kolektivní slovanské uvažování je naděje na mír a dobrou formu spolupráce. Je rok 2017 a lidé se myšlenkově posouvají díky informačním technologiím. Orientace a chápání politických intrik včetně jednání proti vlastním lidem naráží na odpor. Lidé se již naučili chápat podlost a neupřímnost politiků a rozlišovací schopnosti se neustále zvětšují. Snaha vyměnit populaci míšením ras je jedna z odzkoušených vojenských i politických strategií. Vše, co se odehrává, není aktem humanity ale čisté vypočítavosti a touha panstva po mamonu a moci. Vše co současné vládní i nevládní uskupení dělá, je jedna velká zrada. Náš politik proti Západnímu se neustále hrbí a lokajsky papouškuje, co mu nadiktují. Společné řešení je diktát bez remcání. Za prachy klidně importují do EU i Eskymáky s rodinami.

Propaganda správné cesty.

Miliardy použité na debilizaci a propagaci vymytí hlav. Tak obrovské množství prostředků, mediální krytí a celá šaráda nemá kýžený výsledek. Čím to, že lidé se už přestávají bát a šijí do politiků z leva i zprava? Nebojí se nazvat NATO zločineckou organizací a stejně tak Brusel, hnízdem korporátních fašistů. Tisíce placených strašáků a co dál s nimi? V tom již mají lidé jasno. Propaganda zadusí vlastní tvůrce a se ztrátou koryt budou škodit na jiných úrovních a v jiných pozicích. Mezi parazity a dělnou populací probíhá permanentní boj o zdroje.

Tendence vývoje bude chaos, stupidita a urážející žaloby.

Současná zkorumpovaná politická elita, je beznadějně neschopná a líná. Ničím neoslovují, nemají soudnost, neumí správně reagovat na potřeby dnešní doby. Rozpad EU je nezadržitelný a drží se z posledního jen penězi, vydíráním a zastrašováním. Státy V4 jako lokajové Evropskému panstvu odmítají sloužit. Jen prodejní politici tvrdí opak. Strach z vlastních lidí, je doslova žene k šílenství.

Ze všech stran okrádaní Češi od vlastních i cizích elit jdou k soudu za důsledky dobyvačných válek Západu. Máme platit a snižovat stále svoji životní úroveň za válečné zločince a přisluhovače? Státy V4 musí ignorovat papaláše z EU. Už dávno, měla být na ně podaná žaloba, za vedení útočných válek a za likvidaci suverénních států, za ohrožení bezpečnosti a vražděním Evropanů jejich rozhodnutím, přijímat nekompatibilní kulturu. Tady je jejich výsledek oslavované vraždy prezidenta Libye Muamara Kaddafího a válek v Africe.

To je zahraniční politika EU a její humanitární hodnoty. Vždy nás zradili a prodali i s územím a dnes nás budou soudit! Jsou to váleční zločinci, kteří krev na rukou zakrývají Ruskou hrozbou. Co si to vůbec dovolují k našemu kulturnímu národu, který nikomu nevyhlásil válku a neraboval cizí zdroje?

Bude zajímavé sledovat nikým nevolené vládce z Bruselu a poskoky NATO, kam budou tlačit masy a s jakým novým cílem? Od islamizace a výměny obyvatel neustoupí. Islám do všech států EU patří a to bude tabu. Z naší otrocké práce, nás zachrání jedině úspěšná migrace? Jak budou hájit české zájmy naši europoslanci? Jako vždy- nijak, hlavně že to sype. V Čechách budou nadále probíhat boje o poslední zbytky moci ponechané Bruselem a i ten největší odpor se nakonec poddá. Až dojdou zdroje, dojdou bojovníci za jejich demokracii. Vše je postaveno na penězích a velikost svobody je jiná pro lidi v bídě, jiná pro celebritu na amfetaminu a stejno tak pro papaláše sedícího ve 20 dozorčích radách.

Ideálem nové společnosti je hromadné zchudnutí všech. Mulati, Muslim s 8 manželkami a 15 dětmi a skrytý přídělový systém, na kterém se pracuje. Otravné výzvy k sjednocení, vyvolávají doslova odpor a chuť potrestat čakanem neziskové úderky. Kdo v budoucím čase zlikviduje pojem demokracie? Budou to ti lidé, kteří ji dnes do roztrhání těla obhajují. Epidemie tuposti a stupidního uvažování jde přes mozky vzdělanců, celebrit, docentů a ti jediní tvoří onu jednotu s politiky, po které volá hlas lidu.

Jaká budoucnost šťastných lidí vznikne v každodenních věčných ohních Evropských měst, v politických ambicích a krvi našich dětí na ulicích?

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře