Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Po OH 2012

V době konání Olympijských her, se nemělo nikde na světě válčit, to je základní myšlenka, tak nějak nám to ve škole říkali. Nikdy se tak nestalo, vždy probíhala někde ve světě válečná vřava, i když byla třeba lokálního charakteru, ale zbraně nikdy neutichly a je velice smutné, že v těch válkách zabíjel člověk člověka často jen proto, že byl jiného vyznání, nebo žil v zemi kde se vláda rozhodla vést zemi jinou cestou, než bylo v zájmu mocnosti.

  • po-oh-20122

V průběhu těchto Olympijských her zuřila mimo jiné občanská válka v Sýrii, nebudu se jí hlouběji zabývat, jen zmíním, že povstalci, byli vyzbrojeni tajnými službami Spojených států a stále jim zbraně Spojené státy dodávají se souhlasem americké vlády a podpisem prezidenta Obamy, který v Praze napovídal tolik slov o míru a demokracii. Z toho je jasné, že za zmařené životy syrských občanů nese plnou vinu vláda Spojených států, stejně tak za zavražděné v Iráku, Libyi, Afganistanu, bývalé Jugoslávii a jinde. V Iráku měly být dle amerických tajných služeb uskladněny zbraně hromadného ničení a během války, ani po jejím ukončení nebyly žádné takové zbraně nalezeny. O libyjském vůdci média hovořili jako o tyranovy - s tímto tyranem se asi dva měsíce před zahájením války americký prezident Obama objímal. Je doslova nesmyslné tvrzení, že by se za dva měsíce z přátelského člověka stala taková hyena, aby muselo být povražděno tisíce Libyjců.

Pokud šlo o odstranění lybijského tyrana, nebyl takový problém to uskutečnit doslova v rukavičkách oproti skutečnostem, které se v Libyi udály. To jasně ukazuje na proradnost americké mezinárodní politiky, ke které mnozí vzhlížejí jako k ikoně demokracie a záruky míru.

Olympijské hry 2012 jsou minulostí a je připravena další válka, tentokrát ji má rozpoutat Izrael proti Iránu Spojené státy údajně budou podporovat Izrael pouze logistikou. Tady se vnucuje otázka.
PROČ TEDY SPOJENÉ STÁTY HROMADÍ V IZRAELI ZBRANĚ A MUNICI - ZA ROK JE AMERICKÝ ZBROJNÍ ARZENÁL V IZRAELI, NAVÝŠEN O 50%

Podivná logistická podpora, jde opět o rozpoutání teroristické války za účelem ovládnutí dalších ložisek ropy a rozšíření světa ovládaného americkým imperialismem. Tady je nutné si uvědomit, že Irán hraničí s Ruskem a nelze spoléhat na to, že Rusko bude k této válce mlčet. Hrozí eskalace více jak omezené regionální války, to vzhledem, že se to týká muslimského světa lze očekávat jeho reakci. Mnozí si neuvědomují, že v případě vážnějšího konfliktu bude držet muslimský svět při sobě, už nyní, přestože je v Iráku loutková pro americká vláda, Irák obchází embargo, které uvalili USA na Irán. Co může vzejít z blížícího se konfliktu, vzniklém útokem Izraele na Irán těžko předvídat. Do této válečné hry, ač se to zdá nepravděpodobné může promluvit i Čína, která je velkým odběratelem iránské ropy.

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/276376-irak-pomaha-iranu-obchazet-sankce.html

 

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře