Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Cenzurované zprávy (25.5.2023)

Dvanáctého května ústřední platforma čínských komunistů vyhlásila, že skupina G7 /USA, Británie, Francie, Německo, Itálie, Japonsko, Kanada/ už nemá žádné právo rozhodovat o světové politice a že bude nahrazena skupinou G20! Proto Kyjev chce jednat s Moskvou o míru.
V březnu 2021 byla sestavena pětikolka v Kroměříži, kam si Milionový chlívek pozval všechny dnes vládnoucí strany a tam jim tito aktivisté /placeni Soroshem/ řekli, jak jít do voleb. Chlívku to poradila ambasáda USA.

Orbán k Trumphovi: "Vraťte se, a udělejte USA znovu skvělou a přineste nám mír."
Klučina soudruh Lipavský řekl v USA, že ČR zachrání USA a ujistil, že ČR zasadí nepřátelům USA zničující ránu. Chocholoušku, zakroč.

  • cenzurovane-zpravy-25-5-2023

 

Skladový robot zkolaboval po dvacetihodinové nepřetržité práci... Tak ani na tu "inteligenci" se nelze spolehnout.

Soudruh Fialenkovič podepsal rozkaz Utopie, že musí zrušit všechny svátky spojené s osvobozením ČR Rudou armádou. Stovky či tisíce hrobů rudoarmejců však nelze zničit. 8. května soudruh Svoboda z ODS řekl, že nás osvobodili Ukrajinci, zapomněl však dodat, že v osmašedesátém nás taky "osvobodili" Ukrajinci, kteří při své "návštěvě" stříleli na české Národní muzeum...

Soudružka Courová řekla, že lidé, kteří nemyslí jako my, jsou loutky Putina. Inu, podle sebe soudím tebe.

Hokejista Hašek chce do politiky. To je důsledek mnoha ran pukem do hlavy.

Jistá Zelená aktivistka řekla, že lvi by mohli žrát trávu. Nějaký Zelený podnikatel vyrábí vegetariánské konzervy pro psy a tvrdí, že je o ně velký zájem...

Protože se lidé nechtějí očkovat, navrhuje se, aby se očkovaly krávy a prasata. Jedině tak se do lidí dostane to správné.

V Británii budou brzy farmáři nuceni krmit svá hospodářská zvířata přípravky na snížení metanu, aby méně říhala. Je mi záhadou, jak chtějí zabránit hrochům a slonům, aby nevypouštěli metan.

Šéf NATO chce, aby se spojenci zavázali dávat Ukrajině půl miliardy ročně. Fauci a Debilgatě oznámili, že brzo bude další pandemie.

WEF vyhrožuje, že USA musí zavést politiku jednoho dítěte pro bílé rodiny. Nejde o diskriminaci a rasismus?

Soudruh Pávek napsal na ukrajinské tanky angličtinou: "Rusové jděte, než bude pozdě". Odkdy se na Ukrajině mluví anglicky? Tentýž soudruh poděkoval sudetskému landsmanschaftu , pardon, sdružení, za zlepšení vztahů. Tak nejen hadi, pardon, lidovci, ale i jenerál chce zrušit Benešovy dekrety a vlastizrádně prodat naši vlast. Už je jasné, proč byl zrušen trest smrti, který se dával za vlastizradu. Bohužel stromy a špagát by dnes nestačily...Stalin se s nikým nepáral.

Belgickým řidičům došla trpělivost a sami zmlátili belgické klimateroristy, lepící se na asfalt. Inu, když je chrání policie, musí si zákony dělat ulice. Skutečně nejde o trestný čin omezování osobní svobody, neřkuli zabránění sanitce v záchraně života?

Z rozkazu Utopie se zakazuje do dvou let topení dřevem a uhlím, přitom elektrárny se zavírají v celé Evropě. takže čím budeme topit, hlavně na vesnici, a svítit, nač pojedou elektromobily? Vítejte v 19. století páry.

Na tiskové konferenci v evropském parlamentu budou čtyři poslanci bojovat proti zavedení agendy 2030. Zatím jen čtyři...

Dvacátého května v stosedmdesáti městech celého světa se pořádaly demonstrace proti Chazarské mafii Sion-globalistům a jejich politice. Bylo to na ČT 24?

Tak jako ČT zrušila nejsledovanější stanici T3, tak rozhlas chce zrušit nejlepší stanici Pohoda, místo aby zrušil předraženou a téměř nesledovanou propagandistickou Rozhlas plus.

Utopie navrhuje zbavit vlastníky medií nakládat s vlastním majetkem. Odmítá to Polsko, Maďarsko a Německo. Tento zákon má zrušit pravomoci vlastníků medií.

Premiér a celá vláda se chválí úspěchy. Ve skutečnosti na venkově krachují obchody a hospody. Místo nich se vrací socialistické, pardon, státní obchody a Restaurace a jídelny. I Kokeš ve svém slavném proslovu propagoval soukromé hospody. Dnes se některé potraviny zdražily až o sto procent. Zjistil jsem, že za jídlo v posledním roce utrácím o padesát procent víc. Díky vládo, jen tak dál. Čest vaší práci, soudruzi! Pomáháte tak opozici, aby příští volby měla rekordní výsledky.

Máme přeplněné sklady českého obilí, přesto dovážíme otrávené ukrajinské obilí. Nezbláznil se někdo?

Pomalu se přestává mluvit o Ukrajině. USA a celý Západ už nemá prachy ani zbraně. Ukrajinci nemají čím střílet, je jich stále méně. 18. května chtěla USA skončit s financováním ukrajinské "války", ale údajně už tento týden nebude mít Amerika ani jediný dolar. Vypadá to, že NATO a USA bude krachovat dřív než si myslíme. Dluh USA je téměř 100% HDP= 31 bilionů! Senilní Bidet musel z těchto důvodů zrušit cestu do Austrálie. Už černoušek Alabama nechal tisknout ročně bilion dolarů.

Rajchl má přeplněné sály a eurohujer Zdechlina, který zrušil Slavíka kvůli vítězství Ortelu, zuří. Bohužel Rajchla špiní i Vrábel, místo aby spolupracovali. Zřejmě mu nejde o vlast, ale o jeho slávu. Takhle se nechová pravý vlastenec.
"Všichni senátoři by měli být hozeni do Vltavy". Za tento názor byl jistý bloger odsouzen na pět let natvrdo. Za vyvraždění dětí a celého národa, o kterém mluvilo řeporyjské prase, soud rozhodl jako o přestupku. Omlouvám se všem prasatúm. Takto vypadá nezávislý soud?

V brněnské Mahenově knihovně bude číst pohádky jistý transvestita či transvestitka. Až děti uvidí toto strašidlo, tuto odpornou nestvůru, nedostanou hysterický pláč ze strachu z této obludy? Rodiče, kteří tam pošlou své děti, by měly být přinejmenším vyšetřeny Chocholouškem, protože logicky musí být také úchyláci.

Naše ministryně války, Černoška, prý seřve každého vojáka bez ohledu na hodnost. Tak proto nemůže sehnat žádného chlapa, nikdo by s ní nevydržel. Už od pohledu jde o mužatku. Proč jsem si vzpomněl na mládkův vtip, že ženská je ve skutečnosti škaredý chlap?

Jedničkáři po základce míří na pracák. Slyšeli jste někdy o tom, že učiliště praskají ve švech?

Ve školách se začíná mluvit o osvobození Američany. Nevíte, proč tu nemají jediný hrob a proč jsou tu hroby tisíců rudoarmejců?

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře