Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Americká rozvědka: Konec Izraele - v roce 2025

 

Zajímavé údaje uvedl americký analytik Hussein al-Berberi ve Spojených státech, které publikoval v novinách Watan.

Pokud je zpráva zveřejněná Husseinem Al-Berberim důvěryhodná, pak se bude muset počítat s tím, že podle studie o Středním východě americká zpravodajská služba předpokládá, že v roce 2025 nebo později, stát Izrael přestane existovat. "Proces odchodu Izraelců a návratu do svých původních míst bydlení je nevratné: více než půl milionu fallasheyů (etiopských Židů) a další afričtí Židé se vrátí na černý kontinent v příštích deseti letech", řekl autor.

  • americka-rozvedka-konec-izraele-v-roce-2025

"Jsme připraveni k opětovné emigraci“, tvrdí více než milion Rusů a desítky tisíc Evropanů. Dokument uvádí, že růst "revolučních vln" v sousedních státech s Izraelem, obzvlášť silný růst islamismu v Egyptě, Izraelcům způsobují úzkost a strach o svůj život, o jejich budoucnost a budoucnost dětí a rodin. Izraelci byli přitahováni k jejich rodné zemi, kde se narodili. Exodus se ještě nestal dramaticky viditelným a konfrontace židovského státu se získáváním síly politického islámu zde bude pokračovat po mnoho let ", říká Hussein al-Berberi.

"Obávám se o izraelskou společnost a nelichotivé čísla plodnosti a růstu populace, protože nedosahují srovnání s populační explozí na palestinských územích. Podle americké rozvědky, půl milionu Izraelců už si zajistili americké pasy. Mnoho lidí dává přednost jít do zemí multi-konfesních, se smíšeným národnostním složením obyvatelstva, kde se mohou rozloučit s myšlenkou na čistotu židovské rasy, na jejímž základě byl postaven Izrael. Přesto jeho zakladatelům se nepodařilo nevytvořit státní vzdělání, založené na židovské výlučnosti, nepodařilo se to ani lídrům v minulosti, ani v současnosti ", píše se v článku.

Existuje mnoho studií a politických a náboženských aspektů, podporujících koncept hrozícího konce Izraele jako státu, a ty nevznikly dnes, říká Husajn al-Berberi. Mezi nimi jsou dokumenty zveřejněny před mnoha lety. Již velmi slavný britský historik Arnold Toynbee v roce 1967, po arabsko-izraelské válce, která skončila vítězstvím Izraele a okupováním arabských území řekl: "I přes vítězství, nebude Izrael trvat dlouho, komunita je abnormální, cizí ... malý stát na cizím území , to jsou jeho slzy. Stejně jako mnoha lidí, kteří žijí kolem něj. "

http://www.regnum.ru/news/polit/1607754.html&;usg=ALkJrhjyfzghiylleqEdp-3V_4v561pzmw # ixzz2IYXA6lfG

zdroj:http://voltaire.netkosice.sk/index2.html

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře